Lediga jobb

Sommarpersonal 2017

Inför sommaren 2017 söker vi personal till:

Receptionenpersonal reception

I reception möter du dagligen nya människor och du är deras första och sista kontakt med anläggningen. Du arbetar med in- och utcheckning, bokning och att informerar gästen om anläggningen.

Du som söker bör vara över 20 år, prata flytande svenska och ha goda kunskaper i engelska. tyska är mediterande. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Du skall kunna arbeta på en arbetsplats med hög tempo och samtidigt kunna hålla humöret uppe.

Vaktmästeriet

I vaktmästeriet arbetar du med att sköta om anläggningen från stort till litet, här finns alltid något att göra från att klippa gräs till att laga något som gått sönder eller hjälpa gäster.

Vi söker dig som gillar att arbeta ute och kan ta ansvar för sitt arbete. Det är viktigt att du som person är handlingskraftig och kan ta egna initiativ.  Du skall känna dig bekväm med att köra olika sorts maskiner (b-körkort är ett krav). Vaktmästarna ställ ofta inför nya praktiska utmaningar och du behöver därför vara en problemlösare samt vara flexibel då arbetsuppgifter snabbt kan ändras beroende på vad som händer på anläggningen. Som vaktmästare möter du hela tiden våra gäster och det är viktigt att du har ett tydligt kundfokus samt gillar att arbeta med människor. Arbetet är fysiskt krävande.

Har du frågor eller tycker att något av dessa jobb låter som något för dig?

Ring eller maila då till karin.evertsson@kapelludden.se

Handlar´n

Vår livsmedelsbutik söker personal från midsommarveckan till mitten av augusti. Du ska vara minst 18 år samt serviceinriktad. Det är en fördel om du bor i Borgholm med omnejd. Kontakta Mattias Nelson 073-564 55 33

 

Bakgrundsbild