Solsidan från sjösidan

Solsidan från sjösidan

Postat: 17 Jul 2014 i 

Solen står som spön i backen och Kalmarsund krusar sig lätt i sommarbrisen! Det är strålande tider, härliga tider. Bäst av allt är att Du är välkommen hit!

Läs mer

Nu ropar solen på dig!

Postat: 16 Jul 2014 i 

Strålande sol och långt över 20 grader varmt på Kapelludden! Här finns plats för fler och solen ropar efter dig. Så varmt välkommen till Kapelludden!

Läs mer

Så här fungerar bygglovsprocessen

Postat: 11 Jul 2014 i 

Kapelluddens arrendator och Borgholms har ett avtal från 2001 som reglerar hur utvecklingen av campingen ska ske. I tretton år har frågan om Kapelludden diskuterats och hur det ska gå till har stötts och blötts med jämna mellanrum i drygt 150 månader (!). Frågan är alltså allt annat än ny. Borgholms KSAU (arbetsutskottet i kommunstyrelsen) […]

Läs mer

Nu utvecklar vi Kapelludden!

Postat: 10 Jul 2014 i 

Sedan 1981 har familjen Jonsson drivit campingverksamhet på Kapelludden. 2001 invigdes Borgholms badhus och nu tar familjen nästa kliv i utvecklingen av fantastiska Kapelludden! I den första etappen planerar vi 18 nya campingstugor, fridfullt belägna i den lilla skogen på udden. Handikappanpassade stugor är utgångspunkten, så att fler kan få ta del av den fantastiska […]

Läs mer

Högsommartryck

Postat: 10 Jul 2014 i 

Platserna på campingen har en strykande åtgång! Om några dagar är det Victoriadagen och då invaderas ön av födelsedagsfirare. Och du: på Öland skiner solen! Så välkommen du också!

Läs mer

Nu kör vi igång bloggen!

Postat: 10 Jul 2014 i 

Här kommer vi bl a blogga om Kapelludden Etapp 1.

Läs mer
Bakgrundsbild