Julgran eller midsommarstång?

Julgran eller midsommarstång?

Postat: 26 Dec 2015 i 

Det kan tyckas lite galet men kvicksilvret i termometern tror att det är midsommar. Eller vad är egentligen mest galet – att det är 10-12 grader varmt till jul eller att det är det till midsommar? Vädret fascinerar och berör oss alla. ”Pelle vaktmästare”, som ett exempel, han är jättelycklig för han har jämnat ut […]

Läs mer

Invigning av servicehus

Postat: 19 Jul 2015 i 

Nu är vårt nya servicehus färdigt och invigt och har hunnit bli hela en månad gammalt! Här nedan ser ni några utvalda bilder.

Läs mer

Snart inflyttningsklart!

Postat: 10 Jun 2015 i 

Nu är vi på sluttampen på detta spännande projekt!

Läs mer

Snart bara 3 veckor kvar!

Postat: 26 Maj 2015 i 

Den 17/6 är det invigning. Nedan kan ni se att arbetet med hunddusch och utedusch är påbörjat, och att fjärrvärmen håller på att kopplas in. Åh kolla utsikten från uteplatsen!

Läs mer

Lite nya bilder

Postat: 11 Maj 2015 i 

Nu börjar kakel och annat invändigt börja komma på plats, kul med lite färg tycker vi!

Läs mer

Fjärrvärme på G

Postat: 17 Apr 2015 i 

Just nu pågår arbetet att gräva fram fjärrvärme till servicehuset. Själva husets skal är klart med tak och väggar, nu återstår allting invändigt som ni kan se.

Läs mer

Taket

Postat: 27 Mar 2015 i 

Nu har tak och innerväggar börjat komma på plats. Häftigt hur fort det går, i måndags fanns bara grunden!

Läs mer

Ett hus kommer lastat!

Postat: 24 Mar 2015 i 

Idag kom lastbilen med väggarna till huset! Den delen som ni kan se på andra och tredje bilden kommer bli en uteplats med tak, med utsikt mot havet. Härligt!

Läs mer

Gjuta! Gjuta! Gjuta!

Postat: 13 Mar 2015 i 

Nu är man i full gång med att gjuta! Framåt går det På bild nummer två så gjuter man lite lägre. Det är för att där kommer det bli golvbrunnar till duscharna, och då flytspacklar man sista biten!

Läs mer

Golvvärmen på plats

Postat: 11 Mar 2015 i 

 Nu är, som ni kan se, isoleringen på plats. Golvvärmen börjar också bli lagd och det är grabbarna från Borgholms Rörteknik som fixar biffen! Golvvärmeslingorna har dessutom hunnit bli provtryckta så nu ska det börja gjutas. Spännande, spännade. Det är bara att promenera förbi om ni är nyfikna på utvecklingen!

Läs mer
Bakgrundsbild